Yogalessen

Yogalessen

De opbouw van een Dru yogales bestaat uit een activatie (opwarmen van het lichaam), EBR of sequentie (een serie van vloeiende bewegingen, bijvoorbeeld de zonnegroet), asana’s (houdingen) en pranayama (ademhalingsoefeningen). Daarna mag het lichaam in een diepe ontspanning komen. Al het voorgaande kan dan doorwerken in lichaam en geest. De diepe yoga-ontspanning wordt als het weldadigste onderdeel van de les ervaren en is eigenlijk ook het meest belangrijke! Soms gaan we nog even in meditatie.

Lestijden

De lessen duren anderhalf uur.

yogaruimte

Yogalessen

De yogalessen worden in series van 8 lessen aangeboden.

donderdag : 18.30 – 20.00 uur

donderdag: 20.30 – 22.00 uur (vol)

vrijdag        :  9.00 – 10.30 uur

vrijdag        : 11.00 – 12.30 uur (rustige Dru yoga met aanpassingen voor wie bv. rug-, schouder-, knie-, of longklachten heeft of wie liever op de stoel yoga beoefent)

De groepen zijn klein, max. 6 personen. Zo is er voor iedereen aandacht.

De lessen geef ik op Westerich 5, Molkwerum.

Kosten

Lessen worden in series aangeboden. Meestal 8 lessen per keer.

Losse lessen €12,50, te volgen bij genoeg ruimte. Wil je weten of Dru yoga iets voor je is? Een gratis proefles volgen kan altijd.

Meenemen

  • flesje water
  • badlaken of eigen mat (mat, kussen en dekentje zijn aanwezig).
  • Draag lekker-zittende soepele kleding en neem een extra vest en sokken mee om je warm aan te kleden tijdens de ontspanning.
  • Eet een lichte maaltijd, ten minste anderhalf uur voor aanvang van de les.

Opgave of informatie: contact

Lees ook de Algemene voorwaarden

Buitenlessen

Iedere ochtend stap ik op blote voeten naar buiten om in het gras de aardegroet en andere houdingen te doen. Heerlijk voor een stijf ochtendlijf. De ‘fifty shades of grass’ heb ik zo al kunnen ontdekken ?….. en gras kan droog, nat, kriebelig lang, zacht, kort, ijzig koud en vol dauw zijn. Hoe heerlijk is het om dit bewust ZIJN te ervaren.

Daarom, bij mooi weer kunnen de lessen (deels) gegeven worden in de tuin.

Privéles

Het is mogelijk om privé (ev. aangepaste) yogalessen te volgen. Heeft jouw lichaam of geest specifieke aandacht nodig (bijvoorbeeld bij rugklachten of ademhalingsklachten) dan kan Dru yoga, gericht op dat onderdeel helpen. Neem hiervoor contact op.